Investeren in gezondheid is een En-En proces

Terwijl je een regulier traject volgt om gezond te worden, is het noodzakelijk dat jij ook investeert op een complementaire manier om het genezingsproces te ondersteunen.

Een vitale conditie draagt bij in jouw helingsproces. Hoe vitaler je bent hoe groter de kans is dat je gezond wordt en blijft.

Dit noemen wij het En-En proces. Je volgt een parallel proces van regulier en complementair.

Dit is heden ten dage geen luxe.

Covid-19 heeft velen bewuster gemaakt over het belang van gezond leven. Velen die niet gezond waren hadden het zwaar toen ze Covid kregen en anderen zijn eraan overleden.  Er zijn ook mensen die nog steeds te kampen hebben met de naweeën van covid-19 en naar oplossingen zoeken om weer de oude te worden.

In principe moeten wij niet wachten totdat wij ziek worden. Wij mogen in een vroeg stadium investeren in onze gezondheid.  Preventief werken aan gezondheid is dus een must.

Kraktie Vitaal en Gezond benoemt tijdens bijeenkomsten ook voorbeelden uit het leven gegrepen. Deelnemers bewuster maken door praktijkvoorbeelden te geven, maar ze ook opmerkzaam te maken over hun eigen situatie, hun eigen aandeel, denken, handelen, gedrag in het proces van gezond worden en blijven is belangrijk.

Wat wij merken is dat er tijdens onze bijeenkomsten veel AHA momenten bij deelnemers zijn. Eyeopeners waarbij deelnemers besluiten dingen anders te doen in het leven. Een verandering aan te brengen die direct ook een verbetering zal zijn voor de wijze waarop degene leeft, wat weer een vooruitgang betekent.

Dit soort ontwikkelingen bieden perspectief en maken blij.

Wil jij ook voor jezelf het En En proces oppakken en heb je hulp nodig?

Doe mee aan een van onze bijeenkomsten  of boek een persoonlijk consult.

Wij staan u graag te woord en gaan samen met jou aan de slag om die verandering te brengen die jij graag wenst in je leven.

Tot ziens bij een van onze activiteiten.

Amsterdam, 10 maart 2022.