Vitaliteitsbijeenkomsten

Soul, heart, mind & body vitality brings optimum health....

Als je een van onze vitaliteitsbijeenkomsten bezoekt dan gaat er een wereld voor je open aan mogelijkheden die jij aanleert om aan het bevorderen van je eigen gezondheid te werken.

Tijdens een bijeenkomst die ongeveer 1,5 uur duurt krijg je uitleg over de vijf niveaus van creatie en hoe blokkades in het lichaam kunnen ontstaan. Vervolgens gaan wij aan de slag om te werken aan het transformeren van deze blokkades. De transformatie vindt plaats op het niveau van ons hart, geest, ziel en lichaam.

Dit zorgt dat wij meer vitaliteit, uithoudingsvermogen, weerstand en verhoging van onze lichaamsenergie kunnen ervaren.

Deelnemers zijn verbaasd dat met eenvoudige oefeningen er een verandering kan worden gerealiseerd in hun gezondheidssituatie of in andere aspecten van het leven. De oefeningen zijn erop gericht om onze energie huishouding in balans te brengen en vinden plaats vanuit de stoel of door het doen van lichte Tai Chi oefeningen. Hierbij verbinden wij met een kalligrafieveld die een hoge energie draagt.

De bijeenkomsten doen wij in groepsverband. De mogelijkheid bestaat dat je meer nodig hebt voor het oplossen van je situatie.

Kies in dit geval voor een persoonlijk consult om verder te onderzoeken wat nodig is of voor een individueel traject.

Dit kan je bespreken met een van onze coaches.

Wil je meedoen met een vitaliteitsbijeenkomst? Geef je op.

Ervaringen

Wat vinden klanten ervan

17 jaar geleden viel ik van één hoog naar beneden van een gamel balkon die instortte. Ik hield hieraan chronische pijn in mijn voeten aan over. Ik heb dit niet laten opereren, omdat er risico’s aan verbonden waren. De afgelopen jaren had ik zoveel last van pijn. Ik moest s ‘morgens altijd geholpen worden, omdat mijn voeten stijf waren. De kinderen hielpen mij met warm water om dit dragelijk te maken.

Sinds mijn deelname aan de vitaliteitsbijeenkomsten ben ik helemaal van mijn pijn af. Ik kan goed staan, ik kan lopen zonder pijn en ik doe nu actiever mee aan het arbeidsproces.

Ik vertel dit aan een ieder zodat ze ook hulp kunnen zoeken. Het werkt en mijn volharding om door te zetten heeft mij geholpen. Ik ben nu verlost van de pijnen. Ik ben zo dankbaar.

Patricia

Ik heb last van duizeligheid en kom met RMC ondanks dat ik niet zo ver van de les locatie woon. Als de bijeenkomst voorbij is, voel ik me zo stabiel dat ik naar huis loop. Ik voel me beter en rustiger en moet nog hard werken aan mijn gezondheid.

Rinia

Ik ervaar al jaren problemen met mijn slokdarm. Slikken en eten gaat daardoor moeilijk. Nu ik meedoe met de vitaliteitsbijeenkomst merk ik een verbetering van mijn klachten. Ik eet beter en ben zelf aangekomen. Dank je wel.

Melissa