Coaching

Coaching is the best for infinite success...

Individueel:

Als je uitdagingen ervaart in je leven en je hebt coaching nodig om hieruit te komen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij begeleiden je om meer inzicht te krijgen in de uitdagingen die jij ervaart. Samen maken wij een plan hoe jij hieraan kunt werken en spreken met je af hoeveel keer het nodig is dat wij bij elkaar komen.

Uitdagingen kunnen op energetisch niveau hun werk doen, waardoor jij deze ervaart op fysiek niveau. Samen met jou werken wij aan oplossingen voor de energetische blokkades, zodat jij meer ruimte kan ervaren. Dit geeft vaak ook meer inzichten, in wat jij kan veranderen in je leven.

Groepscoaching voor teams en organisaties:

Voor teams geven wij ook coaching sessies. Zijn er uitdagingen op het werk? Wil jij als ondernemer dat het soepeler verloopt op de werkvloer. Of wil je dat werknemers harmonieuzer met elkaar omgaan wat een betere uitwerking heeft op de flow in het werk.

Zijn er werknemers die op het randje van burn-out zitten en wil je ze een boost geven om weer in hun kracht te staan.

Of zitten werknemers thuis vanwege ziekte of ervaart het bedrijf een hoog percentage aan ziekte verzuim. 

Ga met ons het gesprek aan en vraag naar de mogelijkheden. Wij maken voor u een aanbod op maat en gaan met elkaar aan de slag om te werken aan verbetering van de situatie.

Ervaringen

Wat vinden klanten ervan

Ik wil jullie bedanken voor wat jullie voor mij hebben gedaan.

Toen ik bij jullie aanklopte voor hulp was alles in mijn leven ingestort. Ik was erg depressief, had daardoor schulden opgebouwd, ruzie gemaakt met een ieder en stond er alleen voor. Door jullie aanpak om reguliere hulp voor mij in te roepen en aangevuld door jullie complementaire aanpak van begeleiding, heb ik grote sprongen gemaakt. Nu maanden verder kan ik het leven weer aan, ik heb alles weer op de rit en ik mag nu zeggen dat ik stabiel ben en alleen weer verder kan. Ik ben nu bezig om de hulp af te bouwen en ik zal zeker alles wat ik geleerd heb bij jullie blijven gebruiken.

Dank je wel, ik ben heel blij.

Ik ben nu een jaar verder en ik wil jullie laten weten dat het heel goed met mij gaat. Ik ben jullie eeuwig dankbaar. Gaan jullie verder met het goede werk dat jullie doen. Dankjewel. 

Hendrica

Ik ben blij met het persoonlijk coachingstraject die ik bij jullie gevolgd heb. Ik heb geleerd om beter voor mezelf op te komen en meer in mijn kracht te staan. De zorg voor mijn volwassen kind heb ik overgedragen aan een instelling en heb meer tijd voor mezelf. Ik kan dingen nu meer loslaten en mezelf op de eerste plaats zetten. Yes …

Letitia

Ik ben blij dat ik jullie advies opgevolgd heb. Ik heb gewerkt met de tips die ik van jullie ontving. Mijn behandelaars zijn tevreden over mijn herstel. Ze waren verbaasd dat ik zo snel opgeknapt ben. Ik weet nu pas goed wat jullie bedoelen met het En-En proces. Doordat ik ook aan mezelf heb gewerkt is dat zo ondersteunend geweest voor mijn herstel na de operatie. Dank je wel.

Mieneke