Hulp op maat

It's your life, you have to go for the right solution and we can help....

Mensen hebben soms specifieke hulpvragen gerelateerd aan de processen die zij willen oplossen in hun leven. Denk aan jeugdtrauma’s, waarbij je merkt dat je al veel geprobeerd hebt en dat je nog geen blijvende oplossing hebt gevonden. 

Onze hulp op maat is afgestemd op specifieke hulpvragen. In een persoonlijk consult kunnen wij uw hulpvraag helder krijgen en samen met u aan de slag aan voor oplossingen. Hierna kunt u kiezen of u bij ons een sessie op maat afneemt.

Overige sessies die wij aanbieden.

Baarmoederreiniging sessie

Vrouwen kunnen in de loop van het leven uitdagingen ervaren gerelateerd aan het reproductie systeem. Menstruatie problemen of uitdagingen om zwanger te worden of bij bevallen komen voor.

Deze reinigingssessie biedt de  mogelijkheid om energetische blokkades gerelateerd aan de baarmoeder te transformeren.

Deze sessie duurt 3 uur waarin wij de tijd nemen om diepere lagen van het lichaam te raken, waardoor deelnemers transformatie kunnen ervaren.

Wil je hulp op maat en is jouw situatie of probleem hier niet genoemd?

Vraag bij ons naar de mogelijkheden door het invullen van het afspraken formulier. 

Ervaringen

Wat vinden klanten ervan

Ik voelde al heel lang dat ik een reiniging voor mijn baarmoeder wilde hebben. Ik dank je wel dat je dit voor mij hebt gedaan.

Ik voelde mij aan het begin van de baarmoedersessie gestrest. Naarmate wij dieper gingen voelde ik energie stromen in mijn lichaam komen. Ik kreeg het afwisselend koud en warm. Het rommelde op een gegeven moment in mijn buik, waarna ik een zekere ontlading ervaar. Ik heb een licht gevoel en meer ruimte in mijn onderbuik. Ik voelde ook emoties opkomen en zag verschillende kleuren licht veranderen tijdens de sessie.

Ik dank je wel voor deze bijeenkomst.

Petra

Ik wil jullie bedanken voor de hulp die ik mocht ontvangen voor herstel van mijn familie relaties. Ik ontving van jullie een blessing voor mijn verzoek. Ik merkte daarna dat de situatie al anders aanvoelde. Ik vond het ook leuk dat jullie mij hebben geleerd hoe ik verder kan oefenen voor verbetering van mijn situatie. Nu is het contact vele malen beter. Dank je wel.  

 

Diana

Ik bedank jullie voor het traject om te herstellen tijdens en na covid. Dit was voor mij een hele ondersteuning om de hevige angst die ik had in dit proces los te laten. De blessings hielden mij op de been en gaven mij energie om de dagen door te komen. Na covid hield ik er vermoeidheid aan over, maar door jullie oefeningen en blessing ben ik nu weer de oude.

Ik bedank jullie hiervoor.

Cynthia