Persoonlijk consult

Tracking where you stand, keeps you on the right track...

Als je hulp nodig hebt bij voor jou belangrijke levensvragen, dan kun je bij ons een persoonlijk consult boeken. Het consult is individueel en is gericht op ondersteuning en advies voor jezelf.

Wij ondersteunen je in meer zicht krijgen op:

  • Meer in balans te zijn en eenheid te ervaren in alle niveaus van je leven.
  • Als je meer richting wil hebben in het doel van je leven.
  • Meer grip te krijgen in je leven en een positieve draai te geven aan je leven.
  • Het succes in je leven te activeren.
  • Zicht te krijgen in jouw denken, handelen en spraak in relatie tot hoe het gaat in je leven.
  • Gelukkiger en gezonder te worden en hoe jij daarin de regie in handen kunt houden.

Tijdens het consult krijg je meer inzicht in levensvragen en kun je hierna aan de slag om verder te werken aan jezelf. Een consult duurt een uur. Je ontvangt ook een blessing (lichtversterking) en krijgt van ons ook handvaten mee om thuis zelf verder aan de slag te gaan.

Ervaringen

Wat vinden klanten ervan

Ik wil jullie bedanken voor alles wat jullie voor mij en mijn gezin hebben gedaan.

Na het persoonlijk consult is de sfeer in huis zo veranderd. Ik kreeg veel inzicht in mijn eigen handelen. Na het consult ging ik naar huis en ik ben in gesprek gegaan met mijn dochter en heb 3 uur lang geluisterd naar wat zij te vertellen had. Dit heeft zoveel geholpen en onze relatie is zoveel verbetert.

Ik verwonder mij om de grote omslag die gemaakt is door dit alles. Ik hoef niet meer teveel te praten en te trekken, mijn kind staat nu zelf op en doet haar ding en houdt zich nu aan de afspraken. Ik ben zo blij met deze vooruitgang. Dank je wel.

Gert-Jan

Ik wist dat dingen voor mezelf moest oplossen en dank zij dit consult heb ik veel meer duidelijk hoe ik dat kan aanpakken. Ik ga thuis in gesprek en ik zal werken aan de tips die ik van jullie heb ontvangen. Ik voel me nu rustiger en heb meer moed om hier tegen aan te gaan. dank je wel.

Rubia

Bedankt voor de hulp die ik heb ontvangen van jullie. Het persoonlijk consult heeft zoveel bij mij naar boven gehaald, waar ik wat mee kan.

Na het persoonlijk consult heb ik bij jullie een heel traject afgenomen voor oplossing van mijn problemen. Ik ben dik tevreden. Dank zij jullie begeleiding is mijn situatie helemaal verbetert en is alles in mijn gezin weer op de rit. Ik ben gelukkiger en zit lekkerder in mijn vel.

Groot is mijn dank.

Juliette