Meditatie sessies

Inner peace brings more balance in everything you do...

Wij bieden verschillende vormen van meditatie die allemaal inwerken op transformatie van alle aspecten van het leven.

Klank meditatie:

Tijdens de klank meditatie zitten wij in een energieveld met meditatieve muziek op de achtergrond. Op deze wijze is het ook een heel krachtige manier om te werken aan jouw verzoek die jij wilt transformeren. Als je stress ervaart of als je lichaamspijnen hebt, jouw verzoek kan zeer gevarieerd zijn. Werken met klank heeft een transformerende en helende werking en is een van de effectieve manieren voor het oplossen van uitdagingen die wij ervaren.

De klank meditatie sessie duurt 1.5 uur. Aan het einde van elke sessie bespreken wij de ervaringen met elkaar. Zo leren deelnemers van elkaar.

Dans meditatie:

Tijdens de dans meditatie maken wij ontspannende beweging op de wijze waarop jou eigen lichaam wilt bewegen. Langzaam meedoend met de muziek begeleid jouw lichaam je en dit brengt zoveel ontspanning met zich mee. De bewegingen en de toepassing van de overige krachttechnieken stimuleren een betere bloeddoorstroming in het lichaam, waardoor deelnemers meer balans en evenwicht ervaren.

De dansmeditatie sessie duurt 1,5 uur en is opgedeeld in teachings, dans, rust en delen met elkaar hoe de ervaring was.

Geleide meditaties:

De geleide meditatie kan over verschillende thema’s gaan. Van het maken van een reis door het lichaam of het maken van een reis buiten het lichaam. Het uiteindelijk doel is om diepe ontspanning te ervaring en om het lichaam weer in balans en in evenwicht te brengen.

Veel deelnemers benoemen na deelname een een bijeenkomst,  dat zij het niet voor mogelijk hielden dat zij zo een staat van ontspanning in het lichaam konden ervaren. 

Ervaringen

Wat vinden klanten

Ik doe voor het eerst mee met de geleide meditatie. Ik kwam ook nog laat binnen, maar ik moet zeggen dat ik me zo ontspannen en licht voel. Ik kwam gestrest binnen. Ik neem zoveel hooi op m’n vork. Nu voel ik me ontspannen en ik zal dit zeker vaker doen. 

Dank je wel

Jolanda

Ik voelde veel ontspanning tijdens de meditatie met muziek. De klanken voelde ik in m’n lichaam en ik voelde hoe er meer ruimte in mijn hart kwam. Dit is nieuw voor mij. 

Grace

Ik voel me kiplekker.  Door te bewegen op de muziek voelde ik de stress uit mijn lijf verdwijnen. Ik voelde de energie om mijn lichaam heen.  Mijn angsten zijn minder en de pijn die ik ervaar in m’n knieën zijn nu ook minder.  Ik ben bezig me hierin te verdiepen en wil zeker meer weten. Dank je wel. 

Jan Willem