Ervaar het Tao Bron kalligrafie veld

Naarmate wij ouder worden, raken wij geconfronteerd met het belang van bewegen om gezond te blijven en gezond ouder te worden. Het begrip ‘rust roest’ wordt pijnlijk duidelijk als senioren in de loop van hun leven niet veel aan beweging hebben gedaan en in deze fase van het leven het advies krijgen om meer te bewegen.

Door een zittend leven te leiden en gebrek aan beweging,  ervaren velen lichamelijke klachten, emotionele disbalans, mentale problemen, pijnen of overige klachten.

In alle gevallen is het advies: Bezoek bij ziekte altijd je huisarts of specialist. Volg de doktersadviezen goed op, maar doe ook je best om op een complementaire manier aan je eigen gezondheid te werken. Blijf in beweging, doe ontspanningsactiviteiten en werk aan jezelf.

Bij Kraktie Vitaal en Gezond doen wij tijdens onze activiteiten ook aan bewegen op een meditatieve manier.

Wij maken bij bepaalde activiteiten gebruik van een kalligrafieveld,  een van de krachttechnieken die wij toepassen om onze lichaamsenergie te verhogen. Een kalligrafieveld draagt een hoge energie en  door verbinding met dit energieveld ervaren wij transformatie van onze lage energie.  Andere technieken die wij verder inzetten zijn o.a. het doen van meditatie in het veld, Tai Chi bewegingen, terwijl wij de kalligrafie lijnen overtrekken en het chanten van mantra’s.  Allemaal krachtige tools om in alles aspecten van ons leven heling en transformatie te realiseren.

Het toepassen van de krachttechnieken zijn allemaal simpele manieren  om te werken aan het versterken van onze innerlijke kracht.

Deelnemers zijn zo verbaasd dat zij zich na zo een bijeenkomst helemaal ontspannen voelen en ook verbetering van hun conditie of gezondheidsklachten ervaren.

In deze tijd waarin mensen heel veel stress ervaren door alle perikelen in het leven is het van belang om te ontladen, zodat wij van de stress afkomen. Stress, burn-out en overige gezondheidsklachten plegen een aanslag op onze mentale gezondheid en dit heeft invloed op onze fysieke en emotionele gezondheid.

Blijf Kraktie Vitaal en Gezond  en investeer  in jouw gezondheid.

Ons advies:

Zitten is geen alternatief.

Bewegen verlengt je leven.

Amsterdam, 1 maart 2022