Happy & Healthy people

Gezond zijn is een breed begrip. Als je lekker in je vel zit, je bent mentaal sterk, fysiek gezond, je bent een gelukkig en een tevreden mens, dan is de kans groot dat je relaties gezond zijn en dat je succes en voorspoed ervaart.

Gezond zijn, gelukkige relaties hebben, een positieve financieel flow hebben, zijn zowat de belangrijkste aspecten van ons leven. Toch zijn er mensen die ervoor kiezen om alleen te zijn en geld is voor hen niet belangrijk. Elk mens heeft andere levensbehoeften die voor hen de staat van hun gezondheid en geluk bepalen. Gezond en gelukkig zijn is dus een relatief begrip.

Aan de basis van al deze aspecten is een positieve energie flow de factor dat al deze aspecten in stijgende lijn doen lopen in ons leven. Als de energie flow in ons leven negatief is dan kunnen wij behoorlijke uitdagingen ervaren.

Alles en iedereen bestaat uit energie en afhankelijk van de energie flow bepaald dit het succes of de tegenslagen in het leven.

Als wij als mens in onze kracht willen blijven staan dan is het belangrijk dat wij de energie flow blijven voeden en positief  blijven houden.

In de traditionele Chinese geneeskunde  speelt de energie huishouding ook een grote rol in de beoordeling van de gezondheidsstaat van een patiënt.

Zo wordt in de vijf elementen leer een verband gelegd tussen disbalans in de energie van onze hoofdorganen in relatie tot onze gemoedstoestand. Iemand die bijvoorbeeld angstig is,  ervaart disbalans in de nier energie. Dit alles kan bijvoorbeeld klachten geven aan alle organen en functies in het lichaam die verbonden zijn aan de nieren. Denk aan oorpijn, pijnen in de botten en gewrichten, klachten gerelateerd aan de  urineblaas en meer.

Kraktie Vitaal en Gezond geeft ook workshops om te werken aan het versterken van de vijf elementen en het verhogen van de energie van onze hoofdorganen.

Wil je werken aan een sterke lever, hart, milt, longen en nier energie  zodat je van bijvoorbeeld, boosheid, depressie, zorgen, verdriet en angsten verlost bent.

Doe mee  met een van onze workshops!

Er gaat een wereld van herkenning open voor deelnemers die meedoen en meer inzicht krijgen in het verband tussen hun handelen en hoe ze zich mentaal en fysiek voelen.

En vooral als zij op een andere wijze omgaan met situaties in het leven, wat dit hen oplevert aan ontspanning en  verandering in hoe zij zich voelen. Mensen vertellen dat de stress afneemt of dat het zelf verdwenen is na deelname. Anderen geven aan dat pijnen getransformeerd zijn.

Onze activiteiten bieden inzicht aan deelnemer en biedt handvatten om anders om te gaan met de dingen in het leven.

Vraag bij ons om meer informatie. Wij staan u graag te woord en verwelkomen u graag op een van onze bijeenkomsten.

Amsterdam, 5 januari 2022.